Rikolliset Heikentävät Pohjoismaalaista Tapaa Torjua Rikollisuutta

Ulkomaalaisten rikollisten tuoma ongelma on se, että he heikentävät pohjoismaalaista tapaa anteeksiannon ja kuntoutuksen mallia…

Ulkomaalaisten rikollisten tuoma ongelma on se, että he heikentävät pohjoismaalaista tapaa anteeksiannon ja kuntoutuksen mallia rikollisuuden torjunnan mallina, sillä aina kun rikollisuus lisäänty, poliitikkojen ratkaisuna on aina lisätä poliisien määrää ja koventaa rikollisten tuomioita, mutta tämä on juuri sitä mikä erottaa esimerkiksi Pohjoismaat ja USA:n. Poliitikkojen lisääntyvän rikollisuuden aikana käyttöön ottaman politiikan tulos merkitsee vähemmän vapautta ja yksityisyyttä lisääntyneen poliisi valvonnan ja autoritaarisuuden vuoksi. Verotaakka on korkeampi kuin koskaan ennen, mutta näyttää siltä, ​​että edut pienenevät ja monet muut ovat turhautuneita korkeisiin veroihin, ja varakkaat muuttavat usein itse ulkomaille käyttämällä monimutkaisia ​​vero strategioita veronsa minimoimiseksi.

Ihmiset, joilla ei ole minkäänlaista moraalisuutta, ovat voineet piiloutua suojelun taakse. Kukaan ei ole yhtä suojaamaton kuin rikoksen uhri. Epärehellisten nuhteettomuus voidaan turvata ihmisarvoisessa yhteiskunnassa, kun taas epärehellisten koskemattomuutta turmelevat lisääntyneet kustannukset epärehellisyydestä. Ongelmana on aina se, että teemme olettamuksia ja liioittelee elämästä maahanmuutta ghetoissa, alhaisesta työllisyysasteesta, integraation puutteesta tai sosiaalisista ongelmista. Yksilöiden välillä on kasvava jako ja sosiaalisen luottamuksen puute ja viranomaisiin kohdistuvan luottamuksen puute. Tämä tilanne on hyvin verrattavissa Isoon-Britanniaan tai Yhdysvaltoihin, joissa ihmiset ovat yleensä skeptisempiä viranomaisia ​​kohtaan ja siellä on melkein hallitseva eliittiluokka, joka ei ole vuorovaikutuksessa. tavallisten ihmisten kanssa ollenkaan. Tämä on ja oli päinvastoin Pohjoismaissa, joissa luottamus viranomaisiin on korkein, mutta Ruotsiin suuntautuvan massa maahanmuuton myötä luottamus ihmisten ja hallituksen välillä on heikentynyt. Esimerkkinä on Rosengård, Malmö, jossa ulkomaalaisia ​​on yli 90 %. Etnisen taustan perusteella kaikilla näillä 60 virallisesti haavoittuvaksi julistetussa Ruotsin alueella on suuri luottamuksen puute ja suuria sosiaalisia ongelmia.

Kun verrataan Ruotsia muihin Pohjoismaihin, tilanne ei ole niin äärimmäinen ja maahanmuuttajat ovat yleensä integroituneet paljon paremmin yhteiskuntaan, monet puhuvat sujuvasti paikallista kieltä, ja heillä on korkeampi työllisyysaste, vaikka Ruotsin työllisyysaste on korkeampi kuin Suomessa tai Tanskassa. Suomessa tämä on liitetty siihen, että Lähi-idästä ja enemmän Itä-Euroopasta ja Venäjältä saapuvia maahanmuuttajia on vähemmän, ja näiltä alueilta tulevat ihmiset integroituvat paremmin kokonaisuutena ja assimiloituvat erittäin hyvin, joten heidän jälkeläisensä erot alkuperäisiin on erittäin vähäisiä. asukkaille.

Leave a Reply

Translate »