Ranskan Islamilaiset Tasavallat

Ranskan tilanne on äärimmäinen, sillä pienten ghetto-kaupunkien ja vielä suurempien suurkaupunki alueiden määrä kasvaa ja leviää ympäri…

Ranskan tilanne on äärimmäinen, sillä pienten ghetto-kaupunkien ja vielä suurempien suurkaupunki alueiden määrä kasvaa ja leviää ympäri Ranskaa aiheuttaen suuria ongelmia ja länsimaiset arvot rappeutuvat nopeasti, sillä moni asukkaista toteaa haluavan asua Sharia lain alla ja moni ei piittaa Ranskan laista ollenkaan . Kuten me kaikki tunnemme Pariisin, Ile de Francen ja tietysti Marseillen esikaupunkien, todellisuus on paljon pahempi kuin nämä muutamat suuremmat kaupungit, sillä muslimien ghettoja on myös Montpellierissä, Nizzassa, Toulonissa ja Mentonissa. Kun lähdemme lomalle Ranskaan Pariisiin, meillä on tapana pysyä keskeisissä kaupunginosissa, joten ellemme käytä julkista liikennettä, emme näe paljon kulttuurista rikastumista lukuun ottamatta useita arabialaisia ​​katuja, mutta ne ovat kuitenkin yleensä sivistyneet ja puhtaat. Sama koskee Etelä-Ranskaa, kun turisti et todennäköisesti mene Nizzan keskustasta ja Promenades de Anglais’n ympäröivistä alueista Nizzan esikaupunkiin tai jopa 30 minuutin päässä tärkeimmistä turistikohteista. Kun vierailet Nizzan laitamilla, epäilet, oletko Ranskassa vai jopa Euroopassa, koska näet likaisten kerrostalojen kortteleita, joiden parvekkeilla roikkuu vaatteita ja joka kodin satelliitteja ja monikulttuurisuutta kaduilla, valtaosa kaduilla on arabit ja monet huiveissa (pankkiryöstäjät ja postilaatikot) . Tämä ilmiö on sama kaikkialla Ranskassa, ei ole väliä mihin kaupunkiin menet, paikat, joita monikulttuurisuus ei ole vielä pilannut ja joista saa aamuisin aitoa ranskalaista ruokaa ja patonkeja, ovat tietyissä kaukana kaupungeista.

Ranskalainen poliitikko Eric Zemmour on varoittanut meitä Ranskan No-Go-vyöhykkeistä ja Ranskan islamisaatiosta ja kulttuurisista muutoksista, joita tapahtuu kaikkialla Ranskassa. Zemmour kuvaa tilannetta, jota useat kirjoittajat ovat jo käsitelleet. Zemmour ei ole ensimmäinen, joka sanoo, että kieltoalueet ovat vaarallisia alueita, joille poliisi ei voi enää mennä, tai että niitä hallitsevat radikaalit imaamit ja muslimiryhmät. Zemmour on merkittävä poliitikko, mutta monet ovat kuitenkin huomauttaneet Ranskan nykyaikaisista ongelmista, jotka liittyvät vääräntyyppiseen siirtolaisuuteen ja maahanmuuttajien haluttomuuteen sopeutua ranskalaiseen kulttuuriin ja noudattaa Ranskan lakeja ja tapoja.

Pew-tutkimuskeskuksen tutkimukseen perustuva laajalti jaettu tutkimus muslimien maahanmuutosta Eurooppaan ja vuoden 2050 arvioihin nolla-, keski- ja korkean maahanmuuton skenaarioista. Tämä tutkimus paljastaa, että Ranskassa vuonna 2016 on suurin muslimien osuus Länsi-Euroopassa ja se vain kasvaa, mikä tarkoittaa, että tätä artikkelia kirjoitettaessa vuonna 2022 määrä on todennäköisesti selvästi yli 9,5 % ottaen huomioon pakolaiskriisit, jotka olivat huipussaan vuonna 2015. muslimiväestö kasvoi Euroopassa nopeasti, mutta uusia lukuja ei ole vielä julkaistu, ja vain Pohjoismailla näyttää olevan tarkat asukkaiden lukumäärät heidän alkuperänsä, kansallisuutensa ja uskontonsa perusteella, koska niillä on väestötietokannat, joista vuosittaiset tilastot ovat julkisesti saatavilla. että Ruotsin väestörekisterin (Folkbokforing) julkaisema muslimien määrä Ruotsissa on todennäköisesti tarkin tieto kaikista Euroopan maista.

Suurimmat muslimien enemmistö kaupungit Ranskassa:

Marseille 30-40% vuoden 2014 tilastojen perusteella nyt vuoden 2015 pakolaiskriisien jälkeen reilusti yli 50%, ja vielä suurempia maahanmuutto lukuja.

Tämä on johtanut valtavaan väestörakenteen ja kulttuurin muutokseen;

“Auringonlaskun aikaan muezzinin surullinen itku kaikuu mukulakivikatujen läpi. Islamilainen kirjakauppa rullaa ikkunaluukut alas, kun miehet avaavat olkimattoja kadulla, riisuvat kenkänsä ja polvistuvat rukoilemaan. Naiset peittävät kasvonsa virtaavissa djellabasissa, kun he kiipeilevät kadulla. väliaikaisen moskeijan kaaria. Tämän kaupungin pohjoisen kaupunginosan julkisissa asuntoprojekteissa, joissa kymmenet tuhannet pohjoisafrikkalaiset ja heidän ranskalaissyntyiset jälkeläisensä asuvat niin sanotuissa halventavasti “kanihäkeissä”, kohtaus on maallisempi, mutta aivan yhtä vieras itsekuvalle. tämä vauras, suurelta osin roomalaiskatolinen kansakunta. Joukko työttömiä nuoria, jotka näyttävät synkiltä ja uhmakkailta, makoilevat lähellä rikotuilla ikkunoilla varustettuja kerrostaloja. Kerta toisensa jälkeen ryöstetty kirjasto on muutettu linnoitukseksi. Muutamat kaupat ja kahvilat, jotka palvelevat naapuruston, barrikadoivat ikkunansa estääkseen murtovarkaat ja vandaalit.

Yli 2 000 vuoden ajan tämä vilkas Välimeren satamakaupunki on menestynyt rikkaana kulttuuripatana, joka yhdistää peräkkäisiä sukupolvia pakolaisia ​​ja maahanmuuttajia, jotka ovat yhtä erilaisia ​​kuin armenialaiset, vietnamilaiset, mustalaiset ja juutalaiset.”

Minkälaista on Asua Marseillessa:

“Ei niinkään Félix Pyatissa, jossa lohkot ovat tahrattu noella ja guanolla, rotat kalvavat reikiä jalkakäytävissä ja slummien vuokranantajat ovat täynnä. Täällä keksittiin Marseille Snare, uraauurtava 90-luvun pankkiautomaattikorttien varkausmenetelmä. “Poliitikot älä tule tänne kovin usein”, sanoo 54-vuotias nuorisokouluttaja Nordine Moussa. “Ja he ovat järkyttyneitä, kun he käyvät. Mutta mikään ei muutu.”

Onko Marseille vaarallinen turisteille?

Marseille ja sen maine vaarallisena kaupunkina on pahentunut kun Numbeo-verkkosivusto julkaisi viime syyskuussa tilastossa, jossa Marseille on “Euroopan vaarallisin kaupunki” ennen Napolia, Catania tai Torino Italiassa.

Roubaix-muslimeja on 25-30% asukkaista

“Olipa kerran Ranskan äärimmäisessä pohjoisosassa, muutaman askeleen päässä Belgian rajasta, Roubaix’n kaupunkia kutsuttiin “tuhansien savupiippujen kaupungiksi” viitaten lukuisiin tekstiili tehtaisiin, jotka antoivat sille ainutlaatuisen muodon ja innokas työhön, valmis taistelemaan – “Sosialismin mekka” oli sen toinen lempinimi; kaupunki pysyi vasemmiston linnakkeena 1800-luvun puolivälistä viimeisiin kuntavaaleihin – työntekijöitä kaikkialta Euroopasta asuttaisivat punaiset -kaupunginosien tiilikattoja ja lukuisia sivistyneitä, joista kaupunki muuten tunnettiin. Nykyään, kuten viime viikolla vieraillut rikkinäiset, likaiset kadut osoittavat, Roubaix on tuhonnut 40 prosentin työttömyysasteen. Se ylläpitää hämmästyttävää rikollisuutta 84 tapausta 1 000 asukasta kohti, ja hallitus on luokitellut sen maan suurimmaksi “korkean prioriteetin turva vyöhykkeeksi”. Täällä syntyi ja osittain varttui Mehdi Nemouche, väitetty Brysselin juutalainen museomurhaaja. Place Faidherbe on kaksinkertainen rivi siivoamattomia ikkunoita ja vinoja seiniä tukemassa kaksikerroksisia taloja surkeassa Le Pilen kaupunginosassa. Kadun toisella puolella, haalean ruokakaupan – ja tyhjän myymälän edessä, joka oli aikoinaan muslimien teehuone ja nyt on vain aavemainen ikkunaverho kaupassa – seisoo kolme harmahtavaa luonnonvalkoista perävaunua puoliympyrässä. Yhdestä trailerista raskas blondi nainen myy voileipiä ja haaleaa olutta kahdelle keski-ikäiselle miehelle, jotka sitten istuvat kivipenkille syömään ja juomaan ja katsomaan ohi kulkevien autojen hidasta liikennettä. Nuori arabialainen mies, joka ilmestyy vierelleni ja ylittää kadun, kutsuu kahta miestä “pummeiksi” ohittaessaan. “Mitä nämä tyhmät täällä tekevät?” hän sanoo ääneen ei kenellekään erityisesti. Kyseiset pätkät ovat ainoita näkyvissä olevia kaukasialaisia. Heidän ympärillään kaiken ikäiset naiset tekevät hommiaan, heillä kaikilla on raskaita tummia puuvillamekkoja ja tarkkaavaisten salafistien musta huivi.”

Sosiaaliset ongelmat ja ghettoutuminen

Jerome Fourquet huomauttaa viimeisimmässä kirjassaan The French Archipelago: The Birth of a Multicultural and Divided Nation, että Ranska on nyt maa, jossa muslimit ja ei-muslimit asuvat erillisissä yhteiskunnissa “vihamielisesti toisiaan kohtaan”.

Monet muslimit haluavat elää sharia-lain mukaan

Ranskalainen politologi Jerome Fourquet on viimeisimmässä kirjassaan The French Archipelago: The Birth of a Multicultural and Divided Nation (The French Archipelago: The Birth of a Multicultural and Divided Nation) huomauttanut, että Ranska on nyt maa, jossa muslimit ja ei-muslimit asuvat erillisissä yhteiskunnissa “vihamielisesti yhteiskunnalle” Fourquet huomauttaa myös, että yhä useammat Ranskassa asuvat muslimit sanovat haluavansa elää sharia-lain mukaan ja asettavat sharia-lain Ranskan lain edelle. Fourquet toteaa, että 26 prosenttia Ranskassa syntyneistä ranskalaisista muslimeista haluaa noudattaa vain sharia-lakia; samanmielisten ranskalais syntyisten muslimien osuus nousee 46 %:iin.Zemmour lisäsi yksinkertaisesti, että kyseessä on “kolonisaatio”.

Leave a Reply

Translate »