Globaali Digitaalinen Identiteetti

Globalistit teknokraatit ovat jo pitkään suunnitelleet globaalista identiteettiä mitä tarvittaisiin jokapäiväiseen elämään ja sen…

Globalistit teknokraatit ovat jo pitkään suunnitelleet globaalista identiteettiä mitä tarvittaisiin jokapäiväiseen elämään ja sen seurauksena on totalitarismi ja kansalaisia voidaan kontrolloida sen avulla siihen mihin palveluihin heillä on oikeus päästä.

“Ymmärtävät ihmiset sen tai eivät, The Great Reset on globalistinen suunnitelma, joka etenee valonnopeudella. Covid-19 -pandemia oli olennainen osa tätä suunnitelmaa.” Näin kirjoittaa tohtori Joseph Mercola LifeSiteNewsin 9.3.2022 päivätyssä artikkelissaan “Suuren nollauksen (The Great Reset) takana olevat teknokraatit vauhdittavat digitaalisia henkilöllisyystodistuksia”.

Coleman uskoo, että jos länsimaat Venäjän hyökkäyksen jälkeen Ukrainaan päättävät puuttua asiaan sotilaallisesti, se johtuu siitä, että nämä vehkeilijät haluavat sen tapahtuvan ja näkevät sen keinona vahingoittaa maailmantaloutta entisestään ja aiheuttaa muutamien miljoonien kuolemisen.

“Washingtonista ja Lontoosta tulevan retoriikan perusteella sekä Biden että Johnson haluavat epätoivoisesti pahentaa tilannetta, synnyttää lisää kauhua, nostaa energian hintoja ja saada kaikki pelkäämään.

Ukraina on jo liittynyt Great Reset suunnitelmiin vuosia sitten ja sillä on kaikkein tehokkain digitaalinen identiteetti sillä Ukrainassa on jopa kymmenen eri henkilöllisyys paperia käytössä mitkä ovat myös digitaalisia. Ukrainassa on moni laki uudistus edistänyt Great Reset suunnitelmaa ja Zelensky on erittäin aktiivinen Maailman Talousfoorumissa ja usein tapailee Klaus Schwabia.

Kanadan pääministeri Justin Trudeau näytti maailmalle, mistä Klaus Schwabin Great Resetissä on oikeasti kyse tavalliselle ihmiselle. “He haluavat pystyä poimimaan jokaisen yksittäisen henkilön… vaikka olisi kyse vain muutamasta vaivaisesta dollarista, ja takavarikoida kostoksi kaiken, mitä sinulla on. Trudeaun täytyi turvautua poikkeuksellisiin hätä-valtuuksiin tehdäkseen sen. Tulevaisuudessa hallitessaan he haluavat pystyä tekemään sen automaattisesti ja jatkuvasti. Voitte olla varmoja, että identiteettisi ja taloutesi digitalisointi tarkoittaa, että heillä on valta kurittaa talouttasi, jos alat vikuroimaan. Pahimmassa tapauksessa heillä on valta sulkea sinut kokonaan pois tunnistetiedoistasi.” Tapahtumat vuoden 2020 jälkeen kertoo meille pikkuhiljaa miten totalitarianismiä rakennetaan ja miltä se tulee näyttämään, asiat menee vielä paljon pahempaan suuntaan kun päästään vuoden 2022 loppuun.

Maailman Talousfoorumin suunnitelmana on kaikkien henkilötietojen digitalisointi ja yhteenlinkkaus julkisen ja tiettyjen yksityisyritysten kanssa. Joseph Mercola painottaa, ettei hän voi todellakaan liioitella sitä vaaraa, mitä siitä seuraa, kun kaikki henkilötietomme digitoidaan ja linkitetään yhteen. Kuten WEF itse on huomauttanut, digitaalinen identiteettimme “määrittää, mihin tuotteisiin, palveluihin ja tietoihin meillä on pääsy – tai vastaavasti, mihin meiltä on suljettu pääsy”.

Tim Hinchliffe varoittaa :

“Digitaalista identiteettiäsi voidaan käyttää sinua vastaan suuren nollauksen tapahtuessa… Vaikka digitaaliset identiteetit sisältävät suuria lupauksia miljoonien ihmisten toimeentulon parantamiseksi, autoritaariset hallitukset käyttävät niitä myös profiloidakseen ja valvoakseen kansalaisten käyttäytymistä sosiaalisen luottoluokitus järjestelmän (Social Credit System) puitteissa. Ajatus digitaalisen identiteetin takana on varsin yksinkertainen. Kaikki yksityisen ja julkisen sektorin kanssa tekemästäsi verkko vuorovaikutuksesta kerätty data käytetään digitaalisen identiteettisi muodostamiseen.”

Näihin voi sisältyä henkilökohtaisia tietojasi:

– Hakuhistoria

– Sosiaalisen median vuorovaikutus

– Nettiprofiilit

– Laitteen sijainti

– Potilastiedot

– Taloustiedot

– Oikeudelliset asiakirjat

Yhdistämällä jokainen kanssakäymiseen verkossa ja verkon ulkopuolella, WEF visioi, että digitaalinen identiteettisi kytketään:

– Jokaiseen klikkaukseen, kommenttiisi ja sosiaalisessa mediassa tekemääsi postaukseen

– Jokaiseen tallentamaasi rahataloudelliseen tapahtumaan

– Sijaintiisi ja minne matkustat

– Siihen, mitä ostat ja myyt

– Henkilökohtaisiin terveys- ja potilastietoihin

– Niille verkkosivustoille, joilla käyt

– Osallistumiseesi kansalaistoimintoihin (esim. äänestäminen, verot, edut jne.)

– Siihen, kuinka paljon energiaa kulutat

Tim Hinchliffe tiivistää:

“Digitaalisesta identiteetistä tulee siis sosiaalisen käyttäytymisesi tili, jota voidaan valvoa… Toisin sanoen syntyy luokkajärjestelmä, jossa ihmisille annetaan pääsy etuoikeutettuihin tietoihin, tuotteisiin ja/tai palveluihin heidän digitaaliseen identiteettiinsä tallennettujen tietojen perusteella.”

Hinchliffe toteaa perustellusti, että identiteetin ja henkilötodistuksen välillä on suuri ero. Henkilöllisyydellä tarkoitetaan asiakirjoja, jotka todistavat sinun olevan se, joka väität olevasi. Digitaalinen identiteetti EI ole vain tunnistamisen muoto. “Identiteettisi” on se, kuka todella olet, ja digitaalinen identiteetti pitää pysyvää kirjaa valinnoistasi ja käyttäytymisistäsi 24/7.

“Identiteetti kattaa kaiken, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen”, Hinchliffe huomauttaa, “ja identiteettisi on se, mistä WEF on todella kiinnostunut. Poikkeava ruodusta, ja jokaista sosiaalisen median vuorovaikutusta, johon osallistut, jokaista kaupankäynnissä vaihtamaasi euroa ja jokaista tekemääsi liikettä voidaan käyttää sinua vastaan.”

Leave a Reply

Translate »